Over ons

Terras van Brasserie Jong

Gastheer Reinoud

 

IMG_0527

Reinoud is de gastheer van het jonge duo. Als gastheer zorgt hij er voor dat iedere gast zich volledig thuis voelt in de brasserie. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in de horeca in Vlissingen, vond hij het tijd zijn kunsten in zijn eigen zaakje te tonen.

Reinoud is een sportieve jongen met een passie voor trappistenbieren, wijn-spijs en gin-tonic. Deze passie vind je ook terug in de brasserie. In de brasserie vind je enkele van de spaarzame trappisten, een continu wisselende wijnkaart (soms per dag), minimaal 10 uitdagende gin-tonic’s en zal hij altijd bereid zijn iets te vertellen of u te helpen.

Keukenprinses Anna

Anna is de culinaire helft van het stel. Ze kan nu eindelijk haar passie voor het koken met iedereen delen.

Er is geen traditionele menukaart aanwezig, maar op een krijtbord kun je de gerechten terugvinden. Er is een vrij vaste basis wat betreft de menu’s, maar er zijn ook een flink aantal wisselende gerechten. Hierdoor heeft de gast bij ieder bezoek de keuze om iets totaal anders te proberen.

Anna is ook gek op honden, aan aandacht zal het in Jong voor de viervoeters zeker niet ontbreken.

Wij zijn Brasserie Jong

20130610_154912

Samen hebben Reinoud en Anna Brasserie Jong. Deze gezellige brasserie aan de Nieuwendijk in Vlissingen zijn zij gestart sinds oktober 2012. Op zoek naar een huiskamer buiten de deur waar je altijd welkom bent voor een borrel, een babbel of een goed gevuld bord met eten? Brasserie Jong is er voor iedereen, jong & oud, die behoefte heeft aan een fijne sfeer en enorme dosis gastvrijheid.